Lirik Lagu Ngarep Mburi Jurang - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ngarep Mburi Jurang - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Ngarep Mburi Jurang


Title : Ngarep Mburi Jurang
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : Samudra Record

Lirik Ngarep Mburi Jurang


kadung ulih sun pilih perih
mestine ambi riko
tapi isun sing gampang ngeluh
nurut karep wong tuwo

bingung ati kudu kelendi
podo sing biso gadok
ro karone podo abote
podo podo welase

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro (atine)

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro

===INTRO===

bingung ati kudu kelendi
podo sing biso gadok
ro karone podo abote
podo podo welase

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro (atine)

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro (atine)

ibarat ngarep lan mburi jurang
maju munduro tetepo loro
paribasane sun pilih riko
mesti ono hang loro

ngarep mburi jurang

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Leles