Lirik Lutfiana Dewi - Korban Ati Korban Roso


Title : Korban Ati Korban Roso
Artist : Lutfiana Dewi
Songwriter : Nasuri L2s
Label : Aneka Safari Records

Lirik Korban Ati Korban Roso


nyonggo kangene ati ngembang nong jiwo rogo
welasono isun nganggo roso
wangine ati iki dudu kanggo wong liyo
mung riko hang isun karepno

nutupi roso ngliwati duwure mego
jembare welas ngliwati werone dunyo
tuju karepe ati ojo mung niatipun
isun lan riko biso dadi siji

wutuhe welase ati sing keneng di pisahno
masio korban ati korban roso
kadang nangis nong ati kadange biso gemuyu
nong angenan ati kepilu

nyonggo kangene ati ngembang nong jiwo rogo
welasono isun nganggo roso
wangine ati iki dudu kanggo wong liyo
mung riko hang isun karepno

===INTRO===

wutuhe welase ati sing keneng di pisahno
masio korban ati korban roso
kadang nangis nong ati kadange biso gemuyu
nong angenan ati kepilu

wutuhe welase ati sing keneng di pisahno
masio korban ati korban roso
kadang nangis nong ati kadange biso gemuyu
nong angenan ati kepilu
nong angenan ati kepilu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Sebatas "Teman" Gendakan