Lirik Lagu Konco Dolan - Deviana Safara

Lirik Lagu Konco Dolan - Deviana Safara

Lirik Deviana Safara - Konco Dolan

Title : Konco Dolan
Artist : Deviana Safara
Songwriter : Rio Sablenk
Label : DD Star Record

Lyrics Konco Dolan

tak akoni kowe kuwi
nomer siji neng njerone ati
esem guyumu solah tingkahmu
tindak tandukmu nyenengne atiku

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

INTRO

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.