Lirik Deviana Safara - Konco Dolan


Title : Konco Dolan
Artist : Deviana Safara
Songwriter : Rio Sablenk
Label : DD Star Record

Lirik Konco Dolan


tak akoni kowe kuwi
nomer siji neng njerone ati
esem guyumu solah tingkahmu
tindak tandukmu nyenengne atiku

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

===INTRO===

tak tergantikan pesonamu
istimewa di dalam hidupku
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu koncoku dolan
senajan nyawang wis marem neng ati
mergo kekancan andum katresnan

Baca Juga : Lirik Lagu Deviana Safara feat. Paijo Londo - Dunia Milik Kita Berdua