Lirik Lagu Cidro Ing Janji - Mala Agatha

Lirik Lagu Cidro Ing Janji - Mala Agatha

Lirik Mala Agatha - Cidro Ing Janji


Title : Cidro Ing Janji
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Mafy Keyboard
Label : DD STAR Record

Lirik Cidro Ing Janji


suwe aku ngenteni tekamu
suwe aku ngenteni jawabmu
nanging kuciwo sing tak rasakke
kowe mblenjani janjimu

suwe aku ngenteni tekamu
suwe aku ngenteni jawabmu
nanging kuciwo sing tak rasakke
kowe mblenjani janjimu

tak belani mbatin saben wengi
tak enteni nganti pitung sasi
nanging kowe ra ngerteni
aku malah mbok apusi

alasanmu wong tuamu ra setuju
mergo aku anake wong ora mampu
ora bakal nyenengne uripmu
lan atimu

nanging nyatane kowe ngapusi aku
kabeh mau alasan palsumu
sejatine neng njero awakmu
wes ra ono aku

===INTRO===

suwe aku ngenteni tekamu
suwe aku ngenteni jawabmu
nanging kuciwo sing tak rasakke
kowe mblenjani janjimu

tak belani mbatin saben wengi
tak enteni nganti pitung sasi
nanging kowe ra ngerteni
aku malah mbok apusi

alasanmu wong tuamu ra setuju
mergo aku anake wong ora mampu
ora bakal nyenengne uripmu
lan atimu

nanging nyatane kowe ngapusi aku
kabeh mau alasan palsumu
sejatine neng njero awakmu
wes ra ono aku

sejatine neng njero atimu
wes ra ono aku

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Kangen Kamu