Lirik Jihan Audy - Tresno Suci


Title : Tresno Suci
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Label : Sakuranada

Lirik Tresno Suci


dalan iki dadi saksi endah tresnaku
yen siro kelingan marang janji setyaku
aku ugo eling janji kang mas wong bagus
janji tresno suci ra bakal kang mas mblenjani

endahing katresnan
koyo kerlipe lintang
cahyaning rembulan
sumunar langit magetan

kanggo siro kang mas
enteni teko lungaku
nadyan adoh paran
bakal bali kanggo sliramu

duh kang mas aku tresno sliramu
ra bakal aku nyidrani janjiku
amung siro duh kang mas wong bagus
mapan manteb ono njero atiku

===INTRO===

endahing katresnan
koyo kerlipe lintang
cahyaning rembulan
sumunar langit magetan

kanggo siro kang mas
enteni teko lungaku
nadyan adoh paran
bakal bali kanggo sliramu

duh kang mas aku tresno sliramu
ra bakal aku nyidrani janjiku
amung siro duh kang mas wong bagus
mapan manteb ono njero atiku

duh kang mas aku tresno sliramu
ra bakal aku nyidrani janjiku
amung siro duh kang mas wong bagus
mapan manteb ono njero atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Satu Hati Sampai Mati