Lirik Lagu Ngomong Apik Apik - WF Azizah

Lirik Lagu Ngomong Apik Apik - WF Azizah

Lirik Wafiq Azizah - Ngomong Apik Apik


Title : Ngomong Apik Apik
Artist : Wafiq Azizah
Songwriter : Wawan
Album : OM. Sakha 4
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Ngomong Apik Apik


paran baen hang dijalok
yo wes isun turuti
akeh hang riko karep
yo wes ison lakoni

sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
kadung mulo sing tau cukup
napsu ring dodo

mestine welas ning ati
biso dudui dalan
dudu malah gawe riko
soyo lali lalian

dumeh mergo isun hang wales
riko gampangno
suwi suwi perih nong batin
hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi seng biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau ono
salah luput nong riko
jalok sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene ho
cukup semene

Baca Juga : Lirik Lagu Wafiq Azizah - Jangan Nget-Ngetan