Lirik Lagu Kangen - Putri Regina

Lirik Lagu Kangen - Putri Regina

Lirik Putri Regina - Kangen


Title : Kangen
Artist : Putri Regina
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Lirik Kangen


kelendi carane sun nyampekno
kangen nong wong hang isun welasi
hang ono reng kadoan

kadang kadang
moto iki sampek iri nong ati
kerono keseringen mikiri
nong riko pujaning ati

tapi sun yakin
riko ngeroso
gedine kangen iki
ngarep riko teko
masiyo riko adoh nong kono
isun percoyo langit bumi dadi saksine
welas iki byakal sempurno

Baca Juga : Lirik Lagu Putri Regina - Bungkus Sego