Lirik Lagu Genep - Farud

Lirik Lagu "Genep" dari Farud. Lagu ini di ciptakan oleh Obie Viano. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Genep - Farud

Lirik Farud - Genep


Title : Genep
Artist : Farud
Songwriter : Obie Viano
Label : BW Record

Lirik Genep


koyo koyo
ono nong ngarep moto
rasane nelongso
kadung durung biso

nyanding riko
mugo baen dadio
mulo sing serantan
isun demen riko

sing separuh maning
nyowo iki sun lungno
tapi genepe jiwo
sun wehno nyang riko

sing sigarane ati iki
hang sun dumno
nanging wutuh rogo iki
sun serah nyang riko

Baca Juga : Lirik Lagu Rap-X - Wayahe Wayahe