Lirik Lagu Ditinggal Lungo - Anfal

Lirik Lagu Ditinggal Lungo - Anfal

Lirik Anfal - Di tinggal Lungo


Title : Ditinggal Lungo
Artist : Anfal
Songwriter : Taufik Angger Firmansyah
Label : Sakuranada

Lirik Ditinggal Lungo


pamite golek arto
kowe lungo ning negoro liyo
loro atiku di janjeni
malah kini ku di tinggal pergi

saben dino ngenteni
kabarmu ning luar negeri
wis telung sasi ra ngabari
ternyata aku di khianati

tego kowe ngeloro
ati iki sing wis kadung tresno
opo kowe wis lali
aku kon ngenteni kowe bali

loro atiku ati keloro loro
kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
coba rungokno tangis atiku iki
aku ning kene ngenteni kowe bali

trimo ra trimo aku kudu nerimo
kekasih hatiku di rebut ro wong liyo
mungkin iki wis dadi dalan uripku
kowe pamit terus ninggalke aku

===INTRO===

tego kowe ngeloro
ati iki sing wis kadung tresno
opo kowe wis lali
aku kon ngenteni kowe bali

loro atiku ati keloro loro
kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
coba rungokno tangis atiku iki
aku ning kene ngenteni kowe bali

trimo ra trimo aku kudu nerimo
kekasih hatiku di rebut ro wong liyo
mungkin iki wis dadi dalan uripku
kowe pamit terus ninggalke aku

loro atiku ati keloro loro
kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
coba rungokno tangis atiku iki
aku ning kene ngenteni kowe bali

trimo ra trimo aku kudu nerimo
kekasih hatiku di rebut ro wong liyo
mungkin iki wis dadi dalan uripku
kowe pamit terus ninggalke aku

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Kakean Harapan