Lirik Ndarboy Genk - Balungan Kere


Title : Balungan Kere
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Hendra Kumbara & Daru (Ndarboy Genk)
Album : Single

Lirik Balungan Kere


mbiyen aku tau kelangan
nganti saiki isih kelingan
kowe sing tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo esuk sore
nanging kowe sambat wae
jare mok balungan kere

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jare mok arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wis bubrah
kandelingo ing ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

hu .. hu ..
hu .. hu ..

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo esuk sore
nanging kowe sambat wae
jare mok balungan kere

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jare mok arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wis bubrah
kandelingo ing ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan atiku wis bubrah
kandelingo ing ibadah
gusti sing paringi berkah

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Sepi