Lirik Lagu Paite Janji - Guyon Waton

Lirik Lagu Paite Janji - Guyon Waton

Lirik GuyonWaton - Paite Janji (Cover)


Title : Paite Janji
Artist : Ilux (Guyonwaton Version)
Songwriter : Ilux
Distribution : Ilux

Lirik Paite Janji


umpomo nangis kuwi iso ngedemno loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

===INTRO===

umpomo nangis kuwi iso ngedemno loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

Baca Juga : Lirik Lagu Guyon Waton - Nelongso Atiku