Lirik Syahiba Saufa - Wong Edan Kuwi Bebas


Title : Wong Edan Kuwi Bebas
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Abah Lala
Label : BEST 45 STVDIO

Lirik Wong Edan Kuwi Bebas


ora usah mikir uripku
ojo susah mikir dalanku
mergo dalan uripku iki
dudu urusanmu

dalan uripe kabeh menungso
becik ketitik olo ketoro
eling eling kabeh kuwi konco
urip pisan ojo gawe loro

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas

eling eling omonge wong tuo
loro ati angel ditambani
bedo yen karo wong loro untu
ngombe obat dinggo mapan turu

ora usah mikir uripku, ojo susah mikir dalanku
mergo dalan uripku iki dudu urusanmu
dalan uripe kabeh menungso, becik ketitik olo ketoro
eling eling kabeh kuwi konco, urip pisan ojo gawe loro

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas, wong edan kui bebas

eling eling omonge wong tuo, loro ati angel ditambani
bedo yen karo wong loro untu, ngombe obat dinggo mapan turu

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Takdir Riko