Lirik Lagu Tresno Ra Kebales - Chandra Rosalina

Lirik Lagu "Tresno Ra Kebales" dari Chandra Rosalina. Lagu ini di ciptakan oleh Marsono ( Boleng ). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Ra Kebales - Chandra Rosalina

Lirik Chandra Rosalina - Tresno Ra Kebales


Title : Tresno Ra Kebales
Artist : Chandra Rosalina
Songwriter : Marsono ( Boleng )
Label : Aneka Safari Records

Lirik Tresno Ra Kebales


ku sadar marang awakku
tresnomu ra kanggo aku
kabeh iki pancen salahku
tresno marang awakmu

luwih becik loro atiku
nembung di tolak awakmu
timbang urip ati gelo
kedisikan karo wong liyo

#Rap
tresno ra kebales
telat ku ngomong tresno
jebul punjungan sing teko
opo tresno kudu nelongso
remuke roso ben aku sih trimo
cuone batin iki aku ra iso nyanding

mas aku wes nerimo
tresnoku ra mbok balas
aku saiki wis lilo
kowe di nduweni wong liyo

sadar aku iki sopo
ra biso nduweni tresno
mergo bondo lan dunyo
misahake tresno

===INTRO===

luwih becik loro atiku
nembung di tolak awakmu
timbang urip ati gelo
kedisikan karo wong liyo

#Rap
tresno ra kebales
telat ku ngomong tresno
jebul punjungan sing teko
opo tresno kudu nelongso
remuke roso ben aku sih trimo
cuone batin iki aku ra iso nyanding

mas aku wes nerimo
tresnoku ra mbok balas
aku saiki wis lilo
kowe di nduweni wong liyo

sadar aku iki sopo
ra biso nduweni tresno
mergo bondo lan dunyo
misahake tresno

mas aku wes nerimo
tresnoku ra mbok balas
aku saiki wis lilo
kowe di nduweni wong liyo

sadar aku iki sopo
ra biso nduweni tresno
mergo bondo lan dunyo
misahake tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Chandra Rosalina - Buaya Cintaku