Lirik Lagu Rencem - Syahiba

Lirik Lagu "Rencem" dari Syahiba Saufa. Lagu ini di ciptakan oleh Mas Wawan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rencem - Syahiba

Lirik Syahiba Saufa - Rencem


Title : Rencem
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Mas Wawan
Album : The Best Aneka Safari
Label : Aneka Safari Records

Lirik Rencem


kadung isun di takoni
sepiro lilone ati
wes isun jawab sing lilo
ngecul riko sun sing biso

tapi opo yo kudu sun sampekaken
dung wis arep riko ninggalaken

nangiso isun percumo
dung wis berubah atin riko
welas hang wis riko patri
riko dewek hang mungkasi

gelem sing gelem isun kudu gelem
ninggalno duwure kuade riko gancangaken

sun sing sanggup kadung nulih bangur isun ngaleh
apuwo isun sing riko pilih
sopo ngomong isun demen nyawang riko seneng
setuhune atinisun rencem
ho ..
setuhune atinisun rencem

===INTRO===

nangiso isun percumo
dung wis berubah atin riko
welas hang wis riko patri
riko dewek hang mungkasi

gelem sing gelem isun kudu gelem
ninggalno duwure kuwade riko gancangaken

sun sing sanggup kadung nulih bangur isun ngaleh
apuwo isun seng riko pilih
sopo ngomong isun demen nyawang riko seneng
setuhune ati nisun rencem

sun sing sanggup kadung nulih bangur isun ngaleh
apuwo isun sing riko pilih
sopo ngomong isun demen nyawang riko seneng
setuhune ati nisun rencem
ho ..
setuhune ati nisun rencem

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Tuman