Lirik Lagu LDR (Tulungagung Hongkong) - Nella Kharisma

Lirik Lagu "LDR (Tulungagung Hongkong)" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Inesta. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu LDR (Tulungagung Hongkong) - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - LDR (Tulungagung Hongkong)


Title : LDR (Tulungagung Hongkong)
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Inesta
Album : Star Nada Masuk Pak Eko
Label : DD STAR Record

Lirik LDR (Tulungagung Hongkong)


koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti yo mung kowe
wong ayu sing tak tresnani enggalo bali

kutatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya untukmu oh kasih ku

dik atiku bingung neng tulunggung
kangenku ora kebendung

mas aku sek kerjo kerjo neng hongkong
nyambut gawe melu uwong

dik sepurane aku aku kangen rindu
tak tunggu kapan balimu

mas aku rapopo aku janji setyo
ora bakal keno godo

kangen aku

koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti yo mung kowe
wong ayu sing tak tresnani enggalo bali

kutatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya untukmu oh kasih ku

dik atiku bingung neng tulunggung
kangenku ora kebendung

mas aku sek kerjo kerjo neng hongkong
nyambut gawe melu uwong

dik sepurane aku aku kangen rindu
tak tunggu kapan balimu

mas aku rapopo aku janji setiyo
ora bakal keno godo

kangen aku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Takkan Kembali (Guyon Waton)