Lirik Lagu Kelangan - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Kelangan - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Kelangan


Title : Kelangan
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Ali PX
Label : ARD Management

Lirik Kelangan


hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning
ceritane wes bedo
saikine riko wes seng ono
digowo wong liyo

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning
ceritane wes bedo
saikine riko wes seng ono
digowo wong liyo

kelangan isun iki wes kelangan
kembang hang sun eman eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan digowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masiyo abot hang sun roso

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Tuman