Lirik Lagu Telogo Tresno - Nella Kharisma


Lirik Lagu Telogo Tresno - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Telogo Tresno


Title : Telogo Tresno
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Andro Dsa
Label : BIP Record

Lirik Telogo Tresno


ademe banyu telogo
nyirep batin lan sukmo
kangenku ora biso tak jogo

ngamboro ing mego mego
goleki wujute tresno
kangenku ora biso sirno

ayang ayangmu dadi kembang ing atiku
kepengen cedak ning sandingmu
duh wong bagus pepujanku
rendemen jiwo lan rogoku

rendemen kangenku ing telogo tresnomu
supoyo biso tentrem ning atiku

ademe banyu telogo nyirep batin lan sukmo
kangenku ora biso tak jogo
ngamboro ing mego mego goleki wujute tresno
kangenku ora biso sirno

ayang ayangmu dadi kembang ing atiku
kepengen cedak ning sandingmu
duh wong bagus pepujanku
rendemen jiwo lan rogoku

rendemen kangenku ing telogo tresnomu
supoyo biso tentrem ning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Sing Mungkin