Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba

Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba

Lirik Syahiba - Sing Mungkin

Title : Sing Mungkin
Artist : Syahiba
Songwriter : Bima
Label : Samudra Record

Lyrics Sing Mungkin

sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wis ngelarani baen
riko dadi gelo, mergo isun wes suloyo
sun roso urep sepi tanpo riko

sak iki baru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino dino isun koyo sing duwe koyo
sun roso urep sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

sak iki baru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino dino isun koyo sing duwe koyo
sun roso urep sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.