Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba


Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba

Lirik Syahiba - Sing Mungkin


Title : Sing Mungkin
Artist : Syahiba
Songwriter : Bima
Label : Samudra Record

Lirik Sing Mungkin


sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wis ngelarani baen
riko dadi gelo, mergo isun wes suloyo
sun roso urep sepi tanpo riko

sak iki baru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino dino isun koyo sing duwe koyo
sun roso urep sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

sak iki baru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino dino isun koyo sing duwe koyo
sun roso urep sepi tanpo riko

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

duh gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobone urep hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun njaluk sepuro

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba - Kependem