Lirik Mala Agatha - Sawangen 2


Title : Sawangen 2
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Ilux
Album : Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Sawangen 2


opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili
njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

sawangen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki nggawe loro ati

opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili
njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

sawangen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki nggawe loro ati

sawangen tresnoku

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Wegah Adoh