Lirik Vita Alvia - Ngomong Apik Apik


Title : Ngomong Apik Apik
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Wawan
Label : Samudra Record

Lirik Ngomong Apik Apik


paran baen hang dijaluk
yo wis isun turuti
akeh hang riko karep
yo wis isun lakoni

sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
kadung mulo sing tau cukup
nafsu ring dodo

mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
dudu malah gawe riko
suyo lali lalian

dumeh mergo isun hang welas
riko gampangno
suwi-suwi perih nong batin
hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi sing biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njaluk sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene
cukup semene

Baca Juga : Lirik Lagu Selow Single Woles - Vita Alvia