Lirik Lagu Loro Ning Ati - Via Vallen

Lirik Lagu Loro Ning Ati - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Loro Neng Ati


Title : Loro Ning Ati
Artist : Via Vallen
Songwriter : Dwi Subagio
Album : Om Sera Best Via Vallen Vol. 2
Label : DSA Record

Lirik Loro Ning Ati


ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalne aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku, opo salahe aku
nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

umpomo kowe neng kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalne aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku, opo salahe aku
nganti sliramu tego gawe loro neng atiku

umpomo kowe neng kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

umpomo kowe neng kono
wes ono wong liyo sing tok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Pondok Cinta