Lirik Intan Chacha - Kembang Probolinggo


Title : Kembang Probolinggo
Artist : Intan Chacha
Songwritter : Jithul S
Album : Duta Nirwana Vol. 5 “KEMBANG PROBOLINGGO”
Label : Milady Record

Lirik Kembang Probolinggo


mendung peteng arep udan
pupus klopo podo jejogetan
sumilake kukus bromo
ambarengi tumurune trisno
aku mung tansah ngenteni
tumetese trisno kang sejati

wedi yen kelangan kowe
ayo enggal polokromo wae
kembang arum probolinggo
rino wengi katon ing moto
kembang arum probolinggo
tak sirami banyune asmoro

sayur kentang sambel bawang
lalap kobis opo ra kelingan
bukaken lawange tresno
duh wong bagus
kembang probolinggo

mendung peteng arep udan
pupus klopo podo jejogetan
sumilake kukus bromo
ambarengi tumurune trisno
aku mung tansah ngenteni
tumetese trisno kang sejati

wedi yen kelangan kowe
ayo enggal polokromo wae
kembang arum probolinggo
rino wengi katon ing moto
kembang arum probolinggo
tak sirami banyune asmoro

sayur kentang sambel bawang
lalap kobis opo ra kelingan
bukaken lawange tresno
duh wong bagus
kembang probolinggo

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Pedut Pasar Ngunut