Lirik Lagu Kari Janji - Nella Kharisma


Lirik Lagu Kari Janji - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kari Janji


Title : Kari Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Label : DD Star Record

Lirik Kari Janji


koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu nggambaraken cerito
paran hang isun roso

koyo koyo sing arep pisah
bengen isun lan riko
gandeng ati gathuk welase
pungkas nono jodone

remuk rasane ati

bakalane ambi isun
rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun
bedo hang di sanding

bakalane ambi isun
rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun
bedo hang di sanding

janji janji kari janji
gawe sun kelaran

koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu nggambaraken cerito
paran hang isun roso

remuk rasane ati

bakalane ambi isun
rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun
bedo hang di sanding

bakalane ambi isun
rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun
bedo hang di sanding

janji janji kari janji
gawe sun kelaran
janji janji kari janji
gawe sun kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Tibo Mburi