Lirik Lagu Isun Kangen - Suliyana

Lirik Lagu Isun Kangen - Suliyana


Lirik Suliyana - Isun Kangen


Title : Isun Kangen
Artist : Suliyana
Songwriter : Hidayati / Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Isun Kangen


wis cukup sun rasakno kangen iki
raino bengi mung bareng sepi
sepi sing nono riko
sing nono esem riko
mung biso netes banyu moto

takdir hang nentukaken
sun ketemu riko
takdir uga hang netukaken
pisah ambi riko
tapi sing sun getuni
masio mung sedelo
biso bareng ambi riko

isun kangen isun kangen
nung dina dina koyo
hang sun liwati
isun kangen isun kangen
nong jerone welas
hang sun duweni

sing keremukan baen sedino
mandeg rasane donya

takdir hang nentukaken
sun ketemu riko
takdir uga hang netukaken
pisah ambi riko
tapi sing sun getuni
masio mung sedelo
biso bareng ambi riko

isun kangen isun kangen
nung dina dina koyo
hang sun liwati
isun kangen isun kangen
nong jerone welas
hang sun duweni

sing keremukan baen sedino
mandeg rasane donya

isun kangen isun kangen
nung dina dina koyo
hang sun liwati
isun kangen isun kangen
nong jerone welas
hang sun duweni

sing keremukan baen sedino
mandeg rasane donya

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Sworo Ati

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.