Lirik Lagu Kependem - Vita Alvia

Lirik Lagu Kependem - Vita Alvia


Lirik Vita Alvia - Kependem


Title : Kependem
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Subanul Muslimin
Label : Samudra Record

Lirik Kependem


welas isun kependem
koyo wowo njero sekem
angen sun sing kereken
yo nong riko kang sun angen

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

salah isun mendem roso
sing gancang ngemong nyang riko
serto wis bareng wong liyo
getunono wis percumo

makne wis roso iki
sun simpen sun gowo mati
riko hang isun welasi
uwis ono hang nduweni

isun sing mbales nong riko
mungkin jodone sing ono
lau isun mung biso ndunyo
mugo baen riko senengo

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

salah isun mendem roso
sing gancang ngemong nyang riko
serto wis bareng wong liyo
getunono wis percumo

makne wis roso iki
sun simpen sun gowo mati
riko hang isun welasi
uwis ono hang nduweni

isun sing mbales nong riko
mungkin jodone sing ono
lau isun mung biso ndunyo
mugo baen riko senengo

sing ono ngeruhi
welas nong njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Selow Single Woles

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.