Lirik Dhyta Adinda - Cemoro Soge


Title : Cemoro Soge
Artist : Dhyta Adinda
Songwriter : Joker Berwarna
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Cemoro Soge


wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul, pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyuwangi Pacitan