Lirik Dhyta Adinda - Cemoro Soge


Title : Cemoro Soge
Artist : Dhyta Adinda
Songwriter : Joker Berwarna
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Cemoro Soge


lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

Cemoro soge crotttz

opo pancen tego kowe ninggalke awakku
nganti loro tresno ning jero batinku
opo pancen aku wes dudu jodohmu
aku dekno sing gedhe pangapurane

biyen pancen aku tresno karo kowe
nanging nopo saiki tok tinggalake
opo to iki balesanmu marang aku
kowe tego nggawe cidro ning jero atiku

lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku…

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Banyuwangi Pacitan