Lirik Lagu Seneng - Vita Alvia

Lirik Lagu Seneng - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Seneng


Title : Seneng
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Miswan / Hidayati Samudra
Label : Samudra Records

Lirik Seneng


riko wes ngerti
carane nyenengaken isun
riko ugo wes ngerti
njobo njerone ati iki

masio riko
dudu hang kawitan nong isun
dadi hang kelorone
manggon neng njero ati iki

sakat urip bareng riko
endah rasane dunyo
senenge ati sing biso diungkapno

saiki urip isun seneng
keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng

bedo ambi cerito bengen
awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno

masio riko
dudu hang kawitan nong isun
dadi hang kelorone
manggon neng njero ati iki

sakat urip bareng riko, endah rasane dunyo
senenge ati sing biso diungkapno

saiki urip isun seneng keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng
bedo ambi cerito bengen awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno

saiki urip isun seneng keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng
bedo ambi cerito bengen awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno
cerita hang bengen wes isun lalekno

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Dadi Mantan