Lirik Lagu Kepranan - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kepranan" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh NN. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kepranan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kepranan


Title : Kepranan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : NN
Label : Milady Record

Lirik Kepranan


kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto ndiko prio kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi
sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote nitramu
yen ra selak sak jroning batinku
ora luput panggraitanmu
ono tresno sak jroning atiku

kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto ndiko prio kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi
sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote nitramu
yen ra selak sak jroning batinku
ora luput panggraitanmu
ono tresno sak jroning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Memori Berkasih