Lirik Lagu Kepranan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kepranan - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Kepranan


Title : Kepranan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : NN
Label : Milady Record

Lirik Kepranan


kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto ndiko prio kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi
sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote nitramu
yen ra selak sak jroning batinku
ora luput panggraitanmu
ono tresno sak jroning atiku

kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto ndiko prio kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi
sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote nitramu
yen ra selak sak jroning batinku
ora luput panggraitanmu
ono tresno sak jroning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Memori Berkasih

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.