Lirik Lagu Dele Tempe - Mala Agatha

Lirik Lagu Dele Tempe - Mala Agatha

Lirik Mala Agatha - Dele Tempe

Title : Dele Tempe
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Inesta
Album : Single
Label : Milady Record

Lyrics Dele Tempe

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliya
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

omonganmu koyo tahu ora biso di gugu
gawe gelo roso ning atiku
janjimu koyo tape ora ono nyatane
isuk dele sore wes dadi tempe

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliya
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

omonganmu koyo tahu ora biso di gugu
gawe gelo roso ning atiku
janjimu koyo tape ora ono nyatane
isuk dele sore wes dadi tempe

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliya
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

tak lali lali
aku soyo kelingan
tak eman eman
jebule aku ra keduman

kowe sing tak sayang
kowe tego ngeliya
janjimu kyo mendung
di tunggu ora sido udan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.