Lirik Lagu Sorry I'm Sorry - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sorry I'm Sorry - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Sorry I'm Sorry


Title : Sorry I'm Sorry
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Pup Pup Whelly
Album : Star Band Vol. 2
Label : DD Star Records

Lirik Sorry I'm Sorry


rasane koyo wong mati suri
yen kelingan kowe ngelarani ati
mengapa dulu aku kau cintai
sekarang kau tinggal pergi

ibarat gurun ra dadi kali
wes ra bakalan aku mbaleni
pilih pergi timbang loro ati
yen kon balen sorry i’m sorry

ra abot aku ninggalke kowe
mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe
ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lakumu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti Allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

rasane koyo wong mati suri yen kelingan kowe ngelarani ati
mengapa dulu aku kau cintai, sekarang kau tinggal pergi
ibarat gurun ra dadi kali, wes ra bakalan aku mbaleni
pilih pergi timbang loro ati, yen kon balen sorry i’m sorry

ra abot aku ninggalke kowe, mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe, ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lakumu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti Allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

ra abot aku ninggalke kowe, mergo aku wes oleh gantine
ra abot aku ninggalke kowe, ojo rumongso kowe sing ganteng dewe

lanangan ra mung siji, kowe pergi golek ganti
timbang pikir ngangkrem, pikiran dadi spaneng
abang abang lambe kowe ngomong sakpenane
terusno lakumu, tak golek dalanku dewe

kelakuanmu soyo kece bikin kesel gue
golek inspirasi rasah kakehan atraksi
manungso mung ngelampahi, gusti Allah ngijabahi
kowe karo aku ditakdirne pancen du jodone

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mendem Cinta

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.