Lirik Lagu Angin Malioboro - Didi Kempot

Lirik Lagu "Angin Malioboro" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Angin Malioboro - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Angin Malioboro


Title : Angin Malioboro
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Album : Single

Lirik Angin Malioboro


sepine ing wengi iki, aku dewe
atiku mung tansah eling karo kowe
angin malioboro tansah ngelingake
aku ora bakal lali karo kowe

aku kangen kowe, isuk awan wengi sore
aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
aku kangen kowe, entenono saktekane
aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

kangen kangen atiku kangen, aku kangen karo sliramu
eling elismu, eling lambemu, ugo eling ngalemmu cah ayu
ning kene kangen, atiku kangen, mung elin karo kowe cah ayu

sepine ing wengi iki, aku dewe
atiku mung tansah eling karo kowe
angin malioboro tansah ngelingake
aku ora bakal lali karo kowe

aku kangen kowe, isuk awan wengi sore
aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
aku kangen kowe, entenono saktekane
aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

aku kangen kowe, isuk awan wengi sore
aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

aku kangen kowe, isuk awan wengi sore
aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
aku kangen kowe, entenono saktekane
aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

aku kangen kowe, isuk awan wengi sore
aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
aku kangen kowe, entenono saktekane
aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku