Lirik Annisa Gamelia - Sepi


Title : Sepi
Artist : Annisa Gamelia
Songwriter : Abah Kalim / Sony Agsa
Album : New Single
Label : DD Star Record

Lirik Lagu Sepi


sepi ing wanci wengi
tanpo sliramu ning sandingku, kembange ati
peteng sing tak rasakne
jroning batinku tanpo ono padhange bulan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu titip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

sepi ing wanci wengi
tanpo sliramu ning sandingku, kembange ati
peteng sing tak rasakne
jroning batinku tanpo ono padhange bulan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu titip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

oh bayu titip salamku
kanggo slirane ing wektu iki nandhang kesepian
oh bulan nyuwun padamu
dadio tombo atiku kang nandhang kepetengan
hoo ooo aduh duh sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - 2019 Tetep Dangdutan

Terjemahan Lagu "Sepi" dalam bahasa Indonesia


"Sepi"