Lirik Lagu Semendale Ati - Dian Ratih


Lirik Lagu Semendale Ati - Dian Ratih

Lirik Dian Ratih - Semendale Ati


Title : Semendale Ati
Artist : Dian Ratih
Songwriter : Yohadi
Album : Kolaborasi Kendang Kempul Etnic
Label : Sandi Records

Lirik Semendale Ati


semendal rasane krungu kabar riko
riko mentolo nggandeng wong liyo
kariyo tego kari mentolo
ninggalno isun keloro-loro

koyo sing kuat lorone ati
koyo panase wong nyanding geni
mung siji pilihan kang dadi janji
welase riko abot ring ati

pari basane orip pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran
pari basane orip mung pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran

isun sing nuntut isine dunyo
mung hang sun arep welase riko

semendal rasane krungu kabar riko
riko mentolo nggandeng wong liyo
kariyo tego kari mentolo
ninggalno isun keloro-loro

koyo sing kuat lorone ati
koyo panase wong nyanding geni
mung siji pilihan kang dadi janji
welase riko abot ring ati

pari basane orip pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran
pari basane orip mung pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran

isun sing nuntut isine dunyo
mung hang sun arep welase riko

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Ratih - I Iye Yoyo