Lirik Lagu Kangen Dadi Tatu (Dan Artinya) - Nella kharisma

Lirik Lagu "Kangen Dadi Tatu" dari Nella kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Bayu G2B. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Dadi Tatu (Dan Artinya) - Nella kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu


Title : Kangen Dadi Tatu
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu G2B
Album : Virgo Musik Vol. 1 The Best Nella Khamisma
Label : BIP Record

Lirik Kangen Dadi Tatu


tak enteni tekanmu
ono ning ngarep motoku
nganti ora iso turu
amergo kangen sliramu

opo kowe isih eling
mbiyen dewe ono ati
tiwas wes setyo ngenteni
jebule kowe wes rabi

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wis ono tresno liyane

roso kangen iki malah dadi tatu
mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
tiwas wes ngenteni mengharap kowe bali
malah krungu kabar jebule kowe wis rabi

remuk atiku loro batinku
nganti aku ora kuat ngadepi uripku
separuh nyowoku ono ning awakmu
urip wegah arep mati pun aku tak mau

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

wes suwe aku ngenteni kowe
nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
ora awan ora bengi aku mikirke kowe
senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Atimu Pece - Nella Kharisma

Terjemahan Lagu "Kangen Dadi Tatu" dalam bahasa Indonesia


"Kangen Jadi Luka"

ku tunggu kedatanganmu
ada di depan mataku
sampai tidak bisa tidur
karena kangen dirimu

apa kamu masih ingat
dulu kita ada hati
diriku setia menanti
ternyata kamu sudah nikah

sudah lama aku menanti kamu
tapi apa yang ku dapatkan kamu memilih lainya
tidak siang tidak malam aku memikirkan dirimu
walaupun di dalam hatimu sudah ada cinta yang lain

rasa kangen ini malah jadi luka
karena kamu yang ku cinta malah meninggalkanku
diriku sudah menanti mengharap kamu kembali
malah dengar kabar ternyata kamu sudah menikah

hancur hatiku sakit batinku
sampai aku tidak kuat menghadapi hidupku
separuh nyawaku ada pada dirimu
hidup enggan mau mati pun aku tak mau