Lirik Lagu Genuke Nggoling - Nining Puspita & Paijo Londo

Lirik Lagu "Genuke Nggoling" dari Nining Puspita. Lagu ini di ciptakan oleh Pur Brigade. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Genuke Nggoling - Nining Puspita & Paijo Londo

Lirik Nining Puspita feat Paijo Londo - Genuke Nggoling


Title : Genuke Nggoling
Artist : Nining Puspita feat Paijo Londo
Songwriter : Pur Brigade
Album : Singel
Label : MRK Management

Lirik Genuke Nggoling


kang mengene tek omongi
aja turu bae megelna ati
delengna tanggamu kae
uripe mapan merga dadi tki

inyong pengen
ndaptar kaya tanggane
mumpung durung
weteng ana bayine

dhik pancene tek akoni
tanggaku mapan merga dadi tki
tapi inyong ora sudi
nek kowe pengen milu dadi tki

inyong dewekan
ra nana sing mbatiri
mangan turu
ra nana sing ngladeni

mbok lakoni dadi buruh tani
tapi kasile ora nyumponi
tek rewangi dadi buruh nyuci
saben dinane ra nyukupi

jan jane inyong wis ora kuat
jan jane inyong wis pegel mlarat
ya uwis nek tekatmu wis bulat
inyong wong lanang gur ngenei semangat

bungahe inyong uli semangat
dongakna inyong nang kana kuat
muga bae tetep waras lan sehat
nek wis bali bisa gawe umah tingkat

kang mengene tek omongi
aja turu bae megelna ati
delengna tanggamu kae
uripe mapan merga dadi tki

inyong pengen
ndaptar kaya tanggane
mumpung durung
weteng ana bayine

dhik pancene tek akoni
tanggaku mapan merga dadi tki
tapi inyong ora sudi
nek kowe pengen milu dadi tki

inyong dewekan
ra nana sing mbatiri
mangan turu
ra nana sing ngladeni

mbok lakoni dadi buruh tani
tapi kasile ora nyumponi
tek rewangi dadi buruh nyuci
saben dinane ra nyukupi

jan jane inyong wis ora kuat
jan jane inyong wis pegel mlarat
ya uwis nek tekatmu wis bulat
inyong wong lanang gur ngenei semangat

bungahe inyong uli semangat
dongakna inyong nang kana kuat
muga bae tetep waras lan sehat
nek wis bali bisa gawe umah tingkat

Baca Juga : Lirik Lagu Paijo Londo - Taiwan Ninggal Janji