Lirik Lagu Gandrung Blambangan - Reny Farida


Lirik Lagu Gandrung Blambangan - Reny Farida

Lirik Reny Farida - Gandrung Blambangan


Title : Gandrung Blambangan
Artist : Reny Farida
Songwriter : Sudiyono Ali
Album : Pesta Musik Denata "Gandrung Blambangan"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Gandrung Blambangan


milu iki jaman wis sing karu karuan
ring kono kene triping disko diskoan
mulo riko duh yo kang ojo sembarangan
lali lagu tembang blambangan

saben malem minggu ono tontonan
kesenian daerah ojo dibuang
mulo riko duh yo kang ojo serampangan
njoget ala coro blambangan

larene manis kemunir nggawe wong gregeten
munggah maju yo dhulur milu aturan
sing oleh nggothit bokong
paran maning nyenggol

riko cumo nyekel selendang
rungokeno abhane kendang
blang semeplak semeblang semeplak
hee gandrung blambangan

milu iki jaman wis sing karu karuan
ring kono kene triping disko diskoan
mulo riko duh yo kang ojo sembarangan
lali lagu tembang blambangan

saben malem minggu ono tontonan
kesenian daerah ojo dibuang
mulo riko duh yo kang ojo serampangan
njoget ala coro blambangan

larene manis kemunir nggawe wong gregeten
munggah maju yo dhulur milu aturan
sing oleh nggothit bokong
paran maning nyenggol

riko cumo nyekel selendang
rungokeno abhane kendang
blang semeplak semeblang semeplak
hee gandrung blambangan

Baca Juga : Lirik Lagu Reny Farida - Joget Blambangan