Lirik Lagu Denik Armila - Kanggo Riko

Lirik Lagu "Kanggo Riko" dari Denik Armila. Lagu ini di ciptakan oleh Demy. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Denik Armila - Kanggo Riko

Lirik Denik Armila - Kanggo Riko


Title : Kanggo Riko
Artist : Denik Armila
Songwriter : Demy
Album : Album Roso "Dangdut Jamaika"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Kanggo Riko


sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko

sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi
sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani
paran baen sun lakoni kanggo riko

siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko
siji sijine mung riko nong atinisun selawase
separo rogo iki yoro mung kanggo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Denik Armila - Bohoso Moto