Lirik Lagu Aku Ora Popo - Ratna Antika feat Sodiq

Lirik Lagu "Aku Ora Popo" dari Ratna Antika. Lagu ini ada di dalam album House Music. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Aku Ora Popo - Ratna Antika feat Sodiq

Lirik Ratna Antika & Sodiq - Aku Ora Popo


Title : Aku Ora Popo
Artist : Ratna Antika feat Sodiq
Album : House Music
Label : Sandi Records

Lirik Aku Ora Popo


mas aku ora popo
ora mbok blanjani, aku ora popo
mas aku yo ra popo mas
ora mbok keloni, aku ora popo

dek, sabare awakmu
wes gak tak bandani, kok yo ora popo
dek, sabare awakmu
wes gak tak keloni, kok yo ora popo

bendino kowe ora mulih, aku ora popo
bendino kowe mabuk ae, aku ora popo

mas, aku kadung tresno
aku sing tak kerjo, aku ora popo
mas mas, aku manut wae
bah mbok kapak kapakno, aku ora popo

dek, senenge atiku
duwe bojo ayu seng gak laopo-opo
dek, sabaro nang omah
bah bahno awakku sakkarepe udelku

bendino aku keluyuran, kowe ora popo
bendino aku kelayapan, kowe ora popo

mas, aku ora popo
ora mbok blanjani, aku ora popo
mas, aku yo ra popo mas
ora mbok keloni, aku ora popo

dek, sabare awakmu
wes gak tak bandani, kok yo ora popo
dek, sawah tak entekno
tegal tak gadekno, kok yo ora popo

bendino aku mabuk ae, kowe ora popo
bendino aku sobo kafe, kowe ora popo

bendino kangmas tak dongakne cepet mlebu surgo
neng iso ojo suwe suwe, saiki wae

Baca Juga : Lirik Lagu Ratna Antika & Sodiq - Cinta Modal Sapi