Lirik Lagu Tangisan Mantan - Dadang Anesa

Lirik Lagu "Tangisan Mantan" dari Dadang Anesa. Lagu ini di ciptakan oleh Didit Natajaya. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tangisan Mantan - Dadang Anesa

Lirik Dadang Anesa - Tangisan Mantan


Title : Tangisan Mantan
Artist : Dadang Anesa
Songwriter : Didit Natajaya
Album : Tarling Terbaru 2018
Label : VLT Media

Lirik Tangisan Mantan


senajan kula lan sampean wis laka hubungan
jujur tek akui ning ati kula masih sayang

ngomong rela ikhlas cuma ning lambe
nanging krasa nggragas ning batine
banyu mata ngadusi sebadan badan
waktu kula ngadiri mantan kawinan

sekecape lambe bisa mbohongi
tapi ati ora bisa mungkiri
banyu mata sing niba minangka saksi
sun keduhung nelangsa bli dadi siji

durung sepira perihe keiris lading
masih luwih nandes
masih luwih ngenes
wong ditinggal kawin

cinta ning batin kaya ora bisa ilang
senajan wis putus
cintane wis pupus
kula masih sayang

tangisan mantan
tangis penyesalan

sekecape lambe bisa mbohongi
tapi ati ora bisa mungkiri
banyu mata sing niba minangka saksi
sun keduhung nelangsa bli dadi siji

durung sepira perihe keiris lading
masih luwih nandes
masih luwih ngenes
wong ditinggal kawin

cinta ning batin kaya ora bisa ilang
senajan wis putus
cintane wis pupus
kula masih sayang

tangisan mantan
tangis penyesalan

ngomong rela ikhlas cuma ning lambe
nanging krasa nggragas ning batine
banyu mata ngadusi sebadan badan
waktu kula ngadiri mantan kawinan

sekecape lambe bisa mbohongi
tapi ati ora bisa mungkiri
banyu mata sing niba minangka saksi
sun keduhung nelangsa bli dadi siji

Baca Juga : Lirik Lagu Dhesy Anggara - Rangda Grojogan