Lirik Puri Ratna - Pantai Gemah


Title : Pantai Gemah
Artist : Puri Ratna
Songwriter : Katon Prasojo
Label : SBR Pro

Lirik Pantai Gemah


wit witan cemoro pinggire segoro
ombake samudro segoro kidul
ning pantai gemah tulungagung
kowe janji pingin omah omah karo aku

ning dalan anyar pinggire segoro
seng tau tak liwati karo sliramu
kowe janji bakal setyo marang aku
ra bakal ninggal nganti tekan patiku

pantai gemah tulungagung
papan kang endah nyimpen katresnan
pantai gemah tulungagung
seng ra biso tak laleke

ning dalan anyar pinggire segoro
seng tau tak liwati karo sliramu
kowe janji bakal setyo marang aku
ra bakal ninggal nganti tekan patiku

pantai gemah tulungagung, papan kang endah nyimpen katresnan
pantai gemah tulungagung, papan kang endah nyimpen kenangan
pantai gemah tulungagung, seng ra biso tak laleke, dadi saksi tresno iki

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Gagal Rabi