Lirik Lagu Olivia Gunawan - Paran Jare Riko

Lirik Lagu Olivia Gunawan - Paran Jare Riko

Lirik Olivia Gunawan - Paran Jare Riko


Title : Paran Jare Riko
Artist : Olivia Gunawan
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Paran Jare Riko


wis uwis cukup
ojo di terusno
wis uwis cukup
ndang gancang ngaliho

tatu hang riko gelo bengen
mageh dorong aron beloko
tulung sun jaluk tulung
nyingkriho hang adoh

isun sing kiro maning
arep welas nong riko
isun sing kiro maning
mbukak ati hang loro

ojo riko padakno
isun koyo hang liyo
hang gelem nurut
paran jare riko

===INTRO===

wis uwis cukup
ojo di terusno
wis uwis cukup
ndang gancang ngaliho

tatu hang riko gelo bengen
mageh dorong aron beloko
tulung sun jaluk tulung
nyingkriho hang adoh

isun sing kiro maning
arep welas nong riko
isun sing kiro maning
mbukak ati hang loro

ojo riko padakno
isun koyo hang liyo
hang gelem nurut
paran jare riko

isun sing kiro maning
arep welas nong riko
isun sing kiro maning
mbukak ati hang loro

ojo riko padakno
isun koyo hang liyo
hang gelem nurut
paran jare riko

Baca Juga : Lirik Lagu Olivia Gunawan - Leren Sayang