Lirik Lagu Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan


Lirik Nella kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan


Title : Pantai Papuma Dadi Kenangan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Dwi subagio
Album : Danendra Musik Vol 7
Label : DSA Record

Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan


nyawang fotomu
kroso kangen atiku
tambah soyo jeru
ono ning batinku

aku kelingan nalikane kowe
arep lungo ninggalke aku
ning pasir putih tak pendem tresnoku
nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

pantai papuma dadi kenangan
tresnoku iki ora bakal ilang

gedene ombak segoro
ning laut kidul watu ulo
nggawe atiku soyo nelongso
tresnoku iki wes kok gowo lungo

pantai papuma dadi kenangan
tresnoku iki ora bakal ilang

gedene ombak segoro
ning laut kidul watu ulo
nggawe atiku soyo nelongso
tresnoku iki wes kok gowo lungo

nyawang fotomu
kroso kangen atiku
tambah soyo jeru
ono ning batinku

aku kelingan nalikane kowe
arep lungo ninggalke aku
ning pasir putih tak pendem tresnoku
nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

pantai papuma dadi kenangan
tresnoku iki ora bakal ilang

gedene ombak segoro
ning laut kidul watu ulo
nggawe atiku soyo nelongso
tresnoku iki wes kok gowo lungo

pantai papuma dadi kenangan
tresnoku iki ora bakal ilang

gedene ombak segoro
ning laut kidul watu ulo
nggawe atiku soyo nelongso
tresnoku iki wes kok gowo lungo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.