Lirik Lagu Mempeng - Suliyana feat Wandra

Lirik Lagu "Mempeng" dari Suliyana. Lagu ini di ciptakan oleh Wandra & Chandra Banyu. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mempeng - Suliyana feat Wandra

Lirik Lagu Mempeng - Suliyana & Wandra


Title : Mempeng
Artist : Suliyana Feat Wandra
Songwriter : Wandra & Chandra Banyu
Label : ONE NADA Record

Lirik Mempeng


buduhe isun iki demeni riko
hang wis nyoto nyoto duwene wong liyo
welas hang sun aboti gawe sun lali
dung pungkase ngrusak pager sari

mempenge ati iki sun kudu nduweni
riko hang dadi pujane ati
coro paran bain wis sun lakoni
masio sun dimaruh ati

mempenge riko sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wis ono hang nduwe
sing bakale goyah keneng godhane

mempenge ati iki sun kudu nduweni
riko hang dadi pujane ati
coro paran bain wis sun lakoni
masio sun dimaruh ati

mempenge riko sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wis ono hang nduwe
sing bakale goyah keneng godhane

mempenge riko sepurane sing biso
mokso ati iki ndemeni riko
ati rogo iki wis ono hang nduwe
sing bakale goyah keneng godhane
sing bakale goyah keneng godhane

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Suworo Ati