Lirik Kania Kinaldy - Layang Kangen


Title : Layang Kangen
Artist : Kania Kinaldy
Songwriter : Didi Kempot
Album : Single

Lirik Layang Kangen


layangmu sing tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ra keroso netes eluh ning pipiku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu
wong bagus entenono tekaku

umpomo tanganku dadi swiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
wong bagus entenono tekaku

ra maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo pengen turu angel merem
ra maido sopo wong sing ora trenyuh
ra kepethuk sak wetoro pengen weruh

percoyo aku kuatno atimu, wong bagus entenono tekaku
percoyo aku kuatno atimu, wong bagus entenono tekaku
wong bagus entenono tekaku

Baca Juga : Lirik Lagu Layang Abang - Tya Adelia