Lirik Irenne Ghea Monderella - Aku Isih Sayang


Title : Aku Isih Sayang
Artist : Irenne Ghea Monderella
Songwriter : Arya Satria
Album : Single
Label : SR Pro

Lirik Lagu Aku Isih Sayang


Sepine ati tanpo sliramu
Duh wong bagus sliramu neng endi
Opo ra kroso tak kangeni
Nganti kapan aku ngenteni

Ra ono liyo sing tak tresno
Awan wengi mung sliramu sing tak tunggu
Opo sliramu wis ra kelingan
Naliko wong loro nali katresnan

Sayang aku wegah kelangan
Opo sliramu wes ora kelingan
Janjimu biyen ora bakal pisahan
Senajan akeh gudo pacoban

Sayang aku isih sayang
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Wiwit biyen nganti tekan saiki
Sayang aku isih sayang

Sayang aku wegah kelangan
Opo sliramu wes ora kelingan
Janjimu biyen ora bakal pisahan
Senajan akeh gudo pacoban

Sayang aku isih sayang
Senajan sliramu ilang tanpo paran
Wiwit biyen nganti tekan saiki
Sayang aku isih sayang
Sayang aku isih sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Irenne Ghea - Kopi Jaran Goyang