Lirik Lagu Tansah Kelingan (Lungset 3) - Mahesa feat Laviola

Lirik Lagu "Tansah Kelingan" dari Mahesa. Lagu ini masih berupa single. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tansah Kelingan (Lungset 3) - Mahesa feat Laviola

Lirik Mahesa - Tansah Kelingan


Title : Tansah Kelingan
Artist : Mahesa ft Laviola
Album : Single
Distribution : Mahesa

Lirik Lagu Tansah Kelingan (Lungset 3)


kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumungso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo

gawe cidro lan kuciwo
sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

kelingan esemmu gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan

hapusen banyu motomu lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

hapusen banyu motomu lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku nganti pedot nyowoku
seprene magih tansah kelingan
seprene magih tansah kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Mahesa - Putusen Isun