Lirik Lagu Tangis Kangen - Rindi Cintana

Lirik Lagu "Tangis Kangen" dari Rindi Cintana ini di ciptakan oleh Budi Asmoro. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tangis Kangen - Rindi Cintana

Title : Tangis Kangen
Artist : Rindi Cintana
Songwriter : Budi Asmoro
Label : SR Pro

Lirik Tangis Kangen


Di kangeni kowe kok ra ngerti
Di tresnani jebule kok malah benci
Mbiyen aku kirim warto
Layang tresno wis kok tompo
Mbok yo eling naliko jaman semono

Salah opo aku salah opo
Layang tresno wis ra gelem moco
Telung tahun nggonmu lungo
Nanging aku tetep setyo
Nadyan adoh kerjo ing negoro monco

Opo pancen uwis lali
Saiki cidro ing janji
Mbok yo eling nalikane mbok pamiti

Nggonmu ngrangkul dodo iki
Lehmu netes mbrebes mili
Jebulane saiki kowe wis lali

Di kangeni kowe kok ra ngerti
Di tresnani jebule kok malah benci
Mbiyen aku kirim warto
Layang tresno wis kok tompo
Mbok yo eling naliko jaman semono

Salah opo aku salah opo
Layang tresno wis ra gelem moco
Telung tahun nggonmu lungo
Nanging aku tetep setyo
Nadyan adoh kerjo ing negoro monco

Opo pancen uwis lali
Saiki cidro ing janji
Mbok yo eling nalikane mbok pamiti

Nggonmu ngrangkul dodo iki
Lehmu netes mbrebes mili
Jebulane saiki kowe wis lali

Roso ati nelongso kesikso
Kowe ora gelem nompo tresno
Sabendino mung kagudo
Gambarmu katon neng moto
Tangis kangen sumendal sak jroning dodo
Tangis kangen sumendal sak jroning dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Ngenteni Rondomu - Vita KDI feat Ipoeng PW