Lirik Lagu Salah Paham - Pendhoza

Lirik Lagu "Salah Paham" dari Pendhoza ini di ciptakan oleh pendhoza sendiri. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Song Title : Salah Paham
Artist : Pendhoza
Lyric : Pendhoza
Arranger : Bagus Muhammad
Recording & Mixing Mastering : Gilaz Studio Yogyakarta

Lirik Lagu Salah Paham


Kowe teko neng aku
Neteske eluh neng pipimu
Beban opo sing ono neng uripmu

Ceritakno karo aku
Aku neng sandingmu
Ojo mbok pendem gawe susah atimu

Ra bakal awakku tego
Weruh kowe nandang loro
Abote urip gawe atimu nelongso

Nanging kabeh ojo mbok anggep
Aku iki dadi ono roso
Aku mung pengen dadi sing selalu ono

Kowe malah terlalu dalam
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan
Maaf kamu itu salah paham

Sepurane aku
Ora biso tresno karo awakmu
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku

Kabeh wektuku wis kanggo awakmu
Sing penting kowe seneng iso ngguyu

Aku karo kowe sabendino barengan
Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
Mungkin lebih baik kita hanya berteman

Yo sorry yen aku wis gawe kowe baper
Hilangno roso sayangmu sing wis kadung banter
Dudu maksudku hanya memberi harapan
Aku pengen ono nggo kowe tekan mbuh kapan

Kowe malah terlalu dalam
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan
Maaf kamu itu salah paham

Sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku
Kabeh wektuku wis kanggo awakmu
Sing penting kowe seneng iso ngguyu

Sepurane aku
Ora biso tresno karo awakmu
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku

Kabeh wektuku wis kanggo awakmu
Sing penting kowe seneng iso ngguyu
Sing penting kowe seneng iso ngguyu

Baca Juga : Lirik Lagu Pendhoza - Mulut Sales

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053