Lirik Lagu Nella Kharisma - Langit Bumi Saksine

Lirik Lagu "Langit Bumi Saksine" dari Nella Kharisma ini di ciptakan oleh Ilux saksi band. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma feat Ilux - Langit Bumi Saksine


Title : Langit Bumi Saksine
Artist : Nella Kharisma Ft Ilux
Songwriter : Ilux Saksi Band
Album : Danendra Musik Vol. 8
Label : DSA Record

Lirik Lagu Langit Bumi Saksine


Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun sing biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki sing biso dadi siji
Sun pastekno welas iki sampek mati

Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun sing biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njero ati
Masio saiki sing biso dadi siji
Sun pastekno welas iki sampek mati

Baca Juga : Lirik Lagu Teng Teng Crit - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053