Lirik Lagu Didi Kempot - Sate Ambal

Lirik Lagu "Sate Ambal" dari Didi Kempot ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Didi Kempot - Sate Ambal

Lirik Didi Kempot & Agus S - Sate Ambal


Title : Sate Ambal
Artist : Didi Kempot & Agus S
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sate Ambal


Emping mlinjo gulo jowo
Eling eling kulo niki tiyang ndeso
Mbener wetan sing kaloka
Satene ambal pancene eco

Manise nemplek neng lambe
Nganti tuwek ora ilang rasane
Kegowo tekan ning ngimpi
Eling simbah sing ngoleh olehi

Eling rasane lali rupane
Wis kesuwen ra mampir warunge
Klamat klamet koyo wong ngidam rasane
Sate ambal sing ngawe awe

Ning Kebumen mas mampiro mrene
Jo kesuwen wis tak cepakke
Sate ambal enak rasane
Monggo pinarak di sekecakke

Manise nemplek neng lambe
Nganti tuwek ora ilang rasane
Kegowo tekan ning ngimpi
Eling simbah sing ndulang naliko kuwi

Emping mlinjo gulo jowo
Eling eling kulo niki tiyang ndeso
Mbener wetan sing kaloka
Satene ambal pancene eco

Manise nemplek neng lambe
Nganti tuwek ora ilang rasane
Kegowo tekan ning ngimpi
Eling simbah sing ngoleh olehi

Eling rasane lali rupane
Wis kesuwen ra mampir warunge
Klamat klamet koyo wong ngidam rasane
Sate ambal sing ngawe awe

Ning Kebumen mas mampiro mrene
Jo kesuwen wis tak cepakke
Sate ambal enak rasane
Monggo pinarak di sekecakke

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Angin Wengi